Anaokulunda Yaşam

Bir Montessori sınıfında çocukların rahatlıkla kullanabilecekleri boyutta olmak koşulu ile pek çok şey bulunabilir.

Okulumuzda 1 Gün

Anaokulumuz güne sabah 08.00’de başlar, akşam 18.00’da günü bitirir. Bu saatler bir öğrencinin okulda kalması için oluşturulan maksimum saatlerdir.

Eğitim Anlayışımız

Montessori Metodunun kurucusu olan Maria Montessori, 31 Ağustos 1870 tarihinde İtalya’da doğmuştur.

Felsefemiz

Çocuğun gelişimindeki her basamak kendisinden sonra gelen basamağı etkilemekte, bu yüzden hiçbir basamak atlanmadan ve her basamağın özelliğine göre eğitim verilmesi gerekmektedir.

Neden Biz?

Okulumuz; özenle hazırlanmış bahçesi, Montessori ekipmanlarıyla donatılmış güzel sınıfları ve profesyonel eğitim kadrosu ile yeni eğitim-öğretim döneminde sizleri ağırlamanın sevincini yaşıyor. Kadromuz; 100 yıllık bir eğitim tecrübesi ile kendini küçük çocukların eğitimine adamış özenli Montessori öğretmenlerinden oluşup, “Montessori Felsefesi”yle eğitim vermektedir. Bu metot, öğrencinin kendi yetenek ve potansiyelini açığa çıkarması için öğrenciye yapılan yardım yoludur. Montessori Sistemi tüm çocukları eğitmek adına geliştirilmiş olup, çocuklarımızda kavramsal gelişme kadar sosyal, duygusal, fiziksel gelişimi de sağlamaktadır.“Montessori “Çocukları” kendi kendini yönlendirebilen, nazik ve öğrenmeye hevesli neşeli çocuklar olarak tanımlanır. Biz Yeni Çocuk Ailesi olarak okulumuza hoş geldiniz derken iyi dileklerimizle yeni eğitim-öğretim dönemine başlamak istiyoruz.

Okulumuzdaki gelişmeler web sayfamızda

upcomming images
2022-2023 Kayıtları

2022-2023 Eğitim Yılı Kayıtlarımız Başlamıştır.

shape images
10:34:41 2022-03-30